Bejelentkezés:

+36-20-311-3668

A THALION termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennáll. Az algák, hasonlóan a szárazföldi növényvilághoz, sokféle, az ember számára hasznosítható kincset rejtenek. Az algák sejtjeiben, mint miniatűr laboratóriumokban koncentrálódnak a tengervíz alkotórészei. Hiszem, hogy itt a Balaton mellett, a víz jótékony hatásának gyógymódjával hasonló eredményeket érhetünk el bőrünk regenerálásánál. Az algákból néhány gramm elegendő, hogy szervezetünk egyensúlyi állapotát helyreállítsuk.

Belső kiegyensúlyozottság nélkül nincs külső egyensúly. Ha magunkkal nem vagyunk rendben, mások sem fognak elfogadni minket, ezért a legértékesebb dolog, az egészségünk, szépségünk. Bőrgyógyászati konzultáció segítségével kezeljük a problémás bőrt, kizárólag természetes hatóanyagok igénybevételével. Hölgyeknek és uraknak egyaránt kíváló kezeléseket ajánlunk. Mindig a legkorszerűbb gépekkel dologozunk az eszétikai rendellenességek ellen.

A kozmetikus mester vendége bőrtípusának és állapotának pontos diagnosztizálása után javasolja a legmegfelelőbb kezeléseket és ápoló termékeket arcra és testre egyaránt. Exkluzív kezelési eljárásaink során egyedülálló pillanatokat élhet át. Csodálatos élmény mind test, mind pedig a lélek számára.